Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Любопитно

Каква е цената на любовта?

health.bg 2010-09-17
Любопитно : Каква е цената на любовта? - любов, влюбване, романтика, facebook
Влюбването носи и загуби. Британски учени са изчислили, че всяка нова любов струва на човек средно по двама близки приятели, съобщи Би Би Си.

По принцип всеки знае, че новата връзка отнема от времето на старите приятелства, но за първи път специалистите са поставили точни цифри на загубите.

Участниците в анкетата е трябвало да посочат как се е променил броят на приятелите им, след като са започнали романтична връзка. Оказало се, че хората имат средно по 5 много близки приятели, с които се срещат поне един път седмично.

При появата на любим обаче, това число намалява с двама души. Вместо петима приятели влюбените посочват само четирима. Като се има предвид, че единият от тях е новият партньор, излиза, че човек се отказва от двама, поясняват учените.

Вниманието на влюбения се насочва изцяло към романтичния му партньор и той вече не може да се вижда често с другите хора, с които го свързват много общи неща.

Преди учените бяха установили, че максимално възможният брой на приятелите може да достигне до 150 души. На социалната мрежа Facebook, например, хората по принцип имат 120-130 приятели. 


бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg