Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Безплодие

МЗ: Ще бъдат преведени допълнителни средства за ин витро фонда

health.bg 2010-09-21
Безплодие : МЗ: Ще бъдат преведени допълнителни средства за ин витро фонда - стерилитет, ин витро, Фонд за асистирана репродукция, репродуктивно здраве, безплодие
Министерството на здравеопазването ще продължи да търси възможности за финансиране на дейностите на Фонда за асистирана репродукция.

Това съобщава ведомството по повод публикации, че от два месеца фондът е с изчерпан бюджет.

През 2010 г. министерството е осигурило в пълния им размер предвидените за годината средства за осигуряване работата на фонда. С тях са обезпечени безплатните ин витро процедури на всички одобрени пациентки, чиито брой е 6186. Общественият съвет на фонда е разгледал общо 8780 заявления.
Средно на месец постъпват и се обработват около 450 молби.


„Ще бъдат преведени допълнителни средства, които да позволят продължаване на работата на фонда до намирането на трайно решение по въпроса”, допълва министерството.




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg