Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Акценти в новия брой на в. „Живот и Здраве”:

health.bg 2010-12-13
Акценти в новия брой на в. „Живот и Здраве”: - д-р Елмира Павлова, проф. Владимир Пилософ, кожа, грижи, алкохол,
Онкодерматологът д-р Елмира Павлова, управител на Националния онкологичен медицински център, обяснява лечим ли е най-разпространеният кожен рак – базоцелуларният карцином.

От проф. Владимир Пилософ, директор на Университетската национална кардиологична болница, научете повече за напредъка в борбата с детските сърдечни заболявания.

Прочетете как екологичните стоки за дома премахват вредните токсини, които застрашават здравето на цялото семейство, както и кои са задължителните грижи за кожата, които не трябва да се пропускат през зимния сезон.

В новия брой на безплатния седмичник ще намерите още интервю с баскетболния треньор Тити Папазов, любопитно четиво за връзката между талията и размера на заплатата, както и защо е важно родителите да говорят с децата си за проблемите с алкохола.





бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg