Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Красота и здраве

Кой е виновен за торбичките под очите?

health.bg 2012-11-06
Красота и здраве  : Кой е виновен за торбичките под очите? -
Според американски учени истинската причина за появата на торбички под очите е разрастването на мастната тъкан в окото.

Досега пластичните хирурзи смятаха, че „торбичките” се образуват при увисването на съединителната тъкан, задържаща мастните клетки.

Според американски учени истинската причина за появата на торбички под очите е разрастването на мастната тъкан в окото. Досега пластичните хирурзи смятаха, че „торбичките” се образуват при увисването на съединителната тъкан, задържаща мастните клетки. Затова съществуващата технология на „повдигане” на клепачите се базират на укрепване на тази тъкан.

Учени наблюдавали с магнитно – резонансна томография вътреочната мастна тъкан на доброволци на възраст между 12 и 80 год. Установило се, че с възрастта се увеличава общото й количество и излишните мазнини се „изливат” под долния клепач независимо от плътността на въпросната съединителна тъкан. Съветът на изследователския екип към пластичните хирурзи е да не се ограничават само с нейното укрепване, а да се насочат към вътреочната мастна тъкан.




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg