Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Хранене и диети

Как да се отървем от навика за късно похапване?

health.bg 20-11-2012
Хранене и  диети  : Как да се отървем от навика за късно похапване? - здраве, диета, хранене, вечер,
Ако правите всичко по силите си, за да влезете във форма – спортувате, оставили сте сладкото, но още не можете да се отървете от излишните сантиметри...

Вероятно сте от нощните птици, които обичат да си похапват късно вечер. При това положение, за да се вталите, трябва да промените навиците си.

Колкото и абсурдно да звучи, ако сте вманиачени в поддържането на отлична устна хигиена, то това е вашето спасение срещу нощното хапване. За да не налетите на нещо калорично, измийте зъбите си възможно най-рано. Това може да намали желанието вие да си хапнете нещо излишно. Ако не помогне, поне ще имате здрави зъби.

Изчистете хладилника, шкафовете и всички места, където държите храна, от нездравословни неща – чипсове, бонбони, вафли, газирани напитки... Така, ако огладнеете вечер, няма да има какво да похапнете набързо.

Вечеряте пред телевизора? Променете този навик. Вместо да хапвате сладолед по време на любимото си шоу или филм, изключете телевизора или свършете някаква друга работа – изгладете, пораздвижете се, почистете...



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg