Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Безплатни прегледи за съдови заболявания Плевен

health.bg 2013-04-03
Безплатни прегледи за съдови заболявания Плевен -
Екипът на отделението по Съдова хирургия в МБАЛ „Св.Панталеймон -Плевен” организира безплатни прегледи на 26 и 29 април.

Поводът за тях е затоплянето на времето и зачестилите оплаквания от съдово-венозни заболявания, както и честите усложнения в следствие на захарен диабет, като диабетно стъпало.

На 26 април безплатни прегледи в МБАЛ „Св.Панталеймон-Плевен” ще извършва съдовият хирург д-р Владимир Хасекиев, завеждащ отделение Съдова хирургия в болницата. Прегледите ще са от 8 до 12 ч.

На 29 април от 14 до 18 ч. прегледи за венозни заболявания ще провежда д-р Огнян Матков д.м., който е методичен ръководител на отделението по Съдова хирургия в МБАЛ „Св.Панталеймон - Плевен”.

Всеки, който желае да се възползва от безплатните прегледи за съдови заболявания, може да го направи след предварително записване на тел. 064/ 87 20 20.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg