Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Безплодие

Ден на отворените врати във Виена Ин Витро Център в Токуда

Токуда Болница София 2013-11-22
Безплодие : Ден на отворените врати във Виена Ин Витро Център в Токуда - Токуда, Виена Ин Витро Център, отворени врати
На 26 ноември всички, които желаят, могат да се консултират безплатно с международно признати специалисти по репродуктивна медицина

Безплатни консултации със специалисти от Виена Ин Витро Център в Токуда ще се проведат на 26 ноември от 17:00 до 19:00 часа. Прегледите ще се извършват от водещите специалисти по репродуктивна медицинад-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова от Виена Ин Витро Център, съвместно с проф. д-р Хайнц Щромер, основател и медицински директор на центъра.

„Двойките ще бъдат консултирани със специалист индивидуално. Когато терапията се съобрази изцяло с потребностите на конкретната двойка, шансът за постигане на желаната бременност е максимален” – категоричен е професор Щромер.

В рамките на отворените врати всички посетители ще имат възможността да разгледат центъра на малки групи и да се информират за новостите в репродуктивната медицина. Всички пациенти, на които е необходима консултация със специалист по асистирана репродукция, могат да донесат наличната си медицинска документация.

Процедурите по асистирана репродукция във Виена Ин Витро Център се финансират от Център „Фонд за асистирана репродукция”. Всички здравноосигурени двойки могат да се възползват от финансова подкрепа при лечение на безплодието в австрийския център. За да кандидатстват за финансиране на ин витро процедурите, е необходимо пациентките да са избрали своята клиника и да са преминали консултация със специалист по репродуктивна медицина.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg