Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Разпродават принтерите, които НЗОК отказа

CredoWeb 2013-11-27
Институции и организации : Разпродават принтерите, които НЗОК отказа  - НЗОК, пациенти, проверки, Румяна Тодорова
Средствата ще бъдат използавани за пациентски съдебни дела срещу касата

Федерация „Български пациентски форум“ обяви разпродажба на дарението от 28 принтера, което НЗОК отказа да приеме. Събраните средства ще бъдат използвани само за съдебни дела срещу касата, обещават от федерацията.

Дарението беше предназначено за всяка една от 28-те РЗОК в страната, за да им бъдат в полза при окомплектоването на протоколите за скъпоструващите медикаменти на българските граждани с хронични заболявания, тъй като някой РЗОК-та имали проблем с копирните устройства.

Надзорният съвет на касата обаче отказа да приеме техниката, с мотив, че „не било редно“. Затова от Федерация „Български пациентски форум“ решили да обявят техниката за продажба. Всеки един от 28-те лазерни черно-бели принтера е с 36 месеца гаранция и се продава за 125 лв.

„Надяваме, че ще се намерят добри хора, фирми, медии и хора, които биха искали да закупят отказаните принтери. Ние обещаваме, че средствата от разпродажбата ще бъдат внесени в специална сметка на Федерация „Български пациентски форум“, предназначена само за завеждане на съдебни дела срещу НЗОК при сигнали от страна на пациенти за забавяния на протоколи и лечения.”, посочват от федерацията и обявяват готовност да поемат разноските и адвокатските услуги при подобни съдебни дела.

От организацията призовават пациентите от цялата страна да алармират своевременно при забавяне на протоколи.Прикачени файлове:

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg