Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Безплодие

Безплатни консултации стартират от 2 декември във Виена Ин Витро Център

Виена Ин Витро Център, Токуда 2013-11-28
Безплодие : Безплатни консултации стартират от 2 декември във Виена Ин Витро Център  - Токуда, Виена Ин Витро Център, безплатни прегледи
През месец декември водещите специалисти от австрийския център ще предоставят безвъзмездно консултация с ултразвуково изследване

Безвъзмездни консултации с ултразвуков преглед, провеждани от специалист  по асистирана репродукция, стартират от 2 декември във Виена Ин Витро Център в Токуда. Необходимо е предварително записване на тел.: 02/ 4200 279, а двойките с установени репродуктивни затруднения е желателно да носят медицинската си документация.

Безплатните прегледи ще се извършват от д-р Лилия Димитрова и д-р Ралица Сенкова. В рамките на консултацията пациентките ще имат възможността да се информират за съвременните методи в областта на асистираната репродукция и да получат индивидуален план за постигане на желаната бременност.

„За по-прецизна диагностика и максимално адаптиране на терапията към конкретната двойка в прегледите ще включим и ехографско изследване” – казва д-р Димитрова, специалист по асистирана репродукция от Виена Ин Витро Център. „Всеки отделен случай ще бъде консултиран съгласно световните стандарти за лечение на безплодието, тъй като ние вярваме, че международният опит има значение” – допълва д-р Димитрова.

Процедурите по асистирана репродукция във Виена Ин Витро Център се финансират  от Център „Фонд за асистирана репродукция”. За да кандидатстват за финансиране на ин витро процедурите, е необходимо пациентките да са избрали своята клиника и да са преминали консултация със специалист по репродуктивна медицина.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg