Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

В МУ- Варна избраха любим преподавател

CredoWeb 2013-12-02
Институции и организации : В МУ- Варна избраха любим преподавател - любим преподавател, церемония, МУ Варна, Д-р Петър Чанков
Призът беше връчен на церемония по дипломирането на 134ма млади лекари

Д-р Петър Чанков от катедрата по хирургични болести получи приза „любим преподавател” на Медицински университет – Варна. Отличието беше връчено на уролога по време на промоция на випуска, който се дипломира. Любимият преподавател е избран след тайна анкета, в която са участвали 134-мата прясно дипломирани лекари. Сред тях има 31 отличници, като с най-висок успех (5,96) напуска университета Жанета Янева.

Тази година броят на абсолвентите от специалност „медицина" е с 30 повече от миналата, а от основаването на университета през 1961 г. факултета са завършили над 9000 лекари, припомни ректорът на МУ проф. Красимир Иванов.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg