Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Детското здраве

Художници изрисуваха стените на обновената детска рехабилитация в УМБАЛ - Плевен

УМБАЛ - Плевен 2013-12-05
Детското здраве  : Художници изрисуваха стените на обновената детска рехабилитация в УМБАЛ - Плевен - рисунки, детска рехабилитация, Плевен, болница
Клиниката получи и дарение от Българската Коледа на стойност 25 112 лв.

Фондация „ИзиАрт“ и сп. „Осем“ се присъединиха към благотворителната инициатива на Президента на Република България „Българската Коледа“, като наристуваха стените на Детския сектор в Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина при УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ – Плевен.

Идеята е средата в която се осъществява лечението и рехабилитацията на малките пациенти, и в която те прекарват значителна част от времето си, да бъде направена по-позитивна, ведра и насърчителна. Заедно с деца, лекувани в Клиниката и представители на Администрация на Президента, художничката Станка Желева и нейният екип, нарисуваха стените с приказни герои, които оживяват в съзнанието на малчуганите.

През 2013 г. Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина при УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ - Плевен получи дарение от „Българската Коледа” на стойност 25 112 лв. Дарението включва уред за рехабилитация на ръката и финните движения, паралели за рехабилитация с регулируема височина, педиатрична стълба, сух басейн за психомоторика и рехабилитация на деца, проходилка с разделител за крака и седалка за деца, проходилка със задна опора, вертикализатор, механични уреди за раздвижване на рамо, китка, глезен, колянна става, коляно, пръсти и универсална система за позициониране.

През 2013 г. беше реализирана приоритетната цел на „Българската Коледа“ за 2013 г. – да се подобри качеството и достъпността до специализирани рехабилитационни грижи за децата, страдащи от неврологични заболявания, чрез подобряване на оборудването на специализираните центрове за медицинска рехабилитация. Един от тези центрове е Клиниката по физикална и рехабилитационна медицина при УМБАЛ „Д-р Г. Странски“ – Плевен.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg