Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

Министър Андреева доволна, че забраната за пушене остава

health.bg 2013-12-13
Здравна политика : Министър Андреева доволна, че забраната за пушене остава - БСП, Таня Андреева, пушене
Нямало разочарование в редиците на БСП

Здравният министър Таня Андреева заяви, че е доволна от отхвърлянето на идеята да отпадне пълната забрана за пушене на закрити обществени места. Тя дори се надявала на подобен резултат, пише dariknews.bg.

„Удовлетворена съм. Аз мога да кажа само едно и го казах и вътре пред народните представители в зала - за мен този дебат е дебат за здраве и никакви други теми около него не стоят за мен", обясни министърът.

„Разбира се, че всеки депутат има свое право да преценява, да застъпва позиции, становища, това е парламентарната република. За мен от гледна точка на здравето на хората това беше правилното", допълни Андреева.

Според министър Андреева всички депутати са гласували по съвест и според разбиранията си, а разочарование в редиците на БСП няма.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg