Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Бебето

2014 ще бъде посветена на грижата за недоносените бебета в Токуда

Токуда Болница София 2014-01-13
Бебето : 2014 ще бъде посветена на грижата за недоносените бебета в Токуда - неонатология, бебета, безплатни прегледи, Токуда
Неонатолозите в японската болница ще извършват безплатни прегледи и изследвания всяка последна събота на месеца

2014г. ще бъде посветена на борбата за здравето на недоносените деца в Отделението по неонатология на Токуда Болница София. Безплатна ехография на централна нервна система, коремни органи и тазобедрени стави ще се провеждат всяка последна събота на месеца след предварително записване на тел/ 02/403 4000 и 02/ 403 4928. Изследване на слуха на бебето и безкръвен тест за следродилна жълтеница допълват скрининговата програма, посветена на недоносените и родените с ниско тегло бебета до 12-месечна възраст.

„Ранният скрининг ни дава информация за развитието на детето и може да ни покаже дали има основание за притеснение за основни заболявания, които могат да се проследят. Ние разполагаме с необходимата апаратура и с желанието да помогнем на колкото може повече деца, а изследванията са абсолютно безвредни” – разказа д-р Радка Масларска, началник на отделението по Неонатология вТокуда.

Благодарение на ранния скрининг, редица заболявания могат да бъдат навреме диагностицирани и по-успешно лекувани – аномалии на централната нервна система, отоци и кръвоизливи на мозъка, дисплазия на тазобедрените стави, вродена глухота и др. Всички изследвания са абсолютно безболезнени и щадящи, осъществяват се бързо и в същото време увеличават значително шанса за нормално развитие на децата, родени преждевременно.

Годината на недоносените бебета е инициатива в отговор на отчетения рекорден брой недоносени деца в редица области в страната.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg