Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Простата

Нов метод за щадящо лечение при рак простатата вече и в Токуда

Токуда Болница София 2014-01-31
Простата : Нов метод за щадящо лечение при рак простатата вече и в Токуда - Токуда, Рак, простата, безкръвна операция
Първите трима пациенти бяха оперирани безкръвно под ръководството на опитния гръцки ендоуролог професор Лиатцикос

С модерен метод за минимално инвазивно лечение бяха оперирани трима пациенти с рак на простата в Токуда Болница София. Екипът на отделението по Урология извърши авангардните процедури под ръководството на професор Лиатцикос – началник на отделението по Урология в Университетската болница в Патра, Гърция и консултант на няколко водещи клиники в Европа.

„При този метод се отстранява цялата простата заедно със семенните мехурчета. Ако карциномът на простатата е открит навреме, имаме възможност да отстраним напълно раковите клетки и да не се налага хормоно- или лъчетерапия.” – каза д-р Калоян Давидов, началник на отделението по Урология в Токуда. „Редовните профилактични прегледи след 45-годишна възраст значително намаляват риска от усложнения” – добавя д-р Давидов.

Процедурата трае до три часа, а престоят в болница и възстановителният период са сведени до минимум. 24 часа след интервенцията пациентите могат да се движат свободно, а след няколко дни – да се върнат към нормалния си ритъм на живот.

Авангардният метод беше въведен в Токуда в рамките на програмата за непрекъснато повишаване на квалификацията на медицинските специалисти. Първите три случая бяха предварително обсъдени с проф. Лиатцикос, който ще извършва регулярни визити в японската болница. Всички пациенти със съмнение за заболяване на простатата могат да си запишат час за преглед на тел.: 02/403 4000 и 02/403 4910.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg