Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - СПИН

Национална АНТИСПИН кампания за 14 февруари - Деня на влюбените

health.bg 2014-02-13
СПИН : Национална АНТИСПИН кампания за 14 февруари - Деня на влюбените - СПИН, превенция
В цялата страна са планирани поредица от акции

За 11-та поредна година Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН” организира АНТИСПИН кампания за 14 февруари - Деня на влюбените. Всички областни градове на страната, както и по-малки населени места, ще участват активно в Националната АНТИСПИН кампания. И тази година столичното АНТИСПИН събитие на 14 февруари ще бъде насочено към младите – то ще съчетава здравно–образователна игра и концерт на популярни музикални изпълнители в пространствата на столичен търговски център. Мястото е МОЛ „Парадайс” на бул. „Черни връх” № 100, а началният час е 14.00 ч. При старта на събитието доброволци от сдружение „Деца и юноши”, Асоциацията на студентите–медици в България – София и Асоциацията на студентите–медици – Софийски университет ще съдействат на влюбени двойки да се включат в здравно-образователната викторина, наречена „Луда надпревара срещу СПИН”, чиято цел е да провери и надгради знанията за безопасната любов и безрисковото сексуално поведение.

От 16.00 часа на сцената във водата на партера на търговския център започва концерт на тримата финалисти от популярния музикално предаване „Х Фактор” – Ана Мария, Нелина и Наско. Тримата певци са посланици на АНТИСПИН кампанията на Програма „Превенция и контрол на ХИВ/СПИН”. Концертът ще продължи до 18.00 часа.

От 14.00 до 17.30 часа пред ВИП входа на МОЛ „Парадайс” ще бъде разположен мобилен кабинет за безплатно и анонимно консултиране и изследване за ХИВ/СПИН.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg