Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Ден на отворените врати в отделението по акушерство и гинекология в ОРБ

CredoWeb 2014-03-25
Институции и организации : Ден на отворените врати в отделението по акушерство и гинекология в ОРБ - отворени врати, цезарово сечение, акушерство и гинекология, ОРБ
Медици и пациенти дискутират „за“ и“ против“ Цезаровото сечение

Ден на отворените врати ще има в отделение по акушерство и гинекология на МБАЛ „Пловдив” от 12 ч. на 27 март 2014 г. , съобщиха от ръководството.

Бъдещите майки и татковци ще имат възможността да разгледат условията в отделението, което е разположено на два етажа в бившата Окръжна болница. То разполага със сектори за патологична бременност, родилна зала, следродилен сектор, оперативен следродилен сектор, операцонна, гинекология и е оборудвано с модерна медицинска техника. В тези звена, както и в отделението за новородени и недоносени деца, работят акушер-гинеколози, неонатолози, акушерки, детски сестри и санитари с дългогодишен опит, които се грижат за родилките и бебетата с компетентност и внимание.

В деня на отворените врати родителите ще получат отговор от персонала на въпросите, които ги вълнуват – храненето по време на бременността, какво е резус конфликт между партньорите, особеностите на 4 D ехографията, присъствието на таткото по време на раждането. Те ще имат възможността да дискутират с медиците „за“ и „против“ Цезаровото сечение.

Желаещите да разгледат отделението е добре да се запишат предварително между 8 и 12 ч. в делнични дни на тел. 032/906 185 при старшата акушерка Таня Благова.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg