Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Антиейджинг - Антиейджинг

Правят общество на специализантите по естетична хирургия

Лиляна Филипова 2014-04-06
Антиейджинг : Правят общество на специализантите по естетична хирургия - естетична хирургия, специализанти, научна продукция, блефаропластика, Русе, Юрий Анастасов
Идеята е да се стимулира научната продукция в тази област на медицината

Специализантите по пластична хирургия и младите специалисти в тази област ще създадат свое общество. Това се реши на заседание на Българска асоциация по пластична, реконструктивна и естетична хирургия в Русе. То се проведе успоредно с един от най-значимите форуми за годината – симпозиумът по блефаропластика и вродени аномалии. На него се събраха повече от 50 водещи специалисти от страната, за да обсъдят актуалните проблеми, както и новите предизвикателства в професията.

Първоначалната идея младите да се обединят в собствена асоциация или в регистър отпадна. Реши се това да е общество с председател д-р Александрос Лафчис от Клиниката по пластична хирургия в Александровска болница. Той ще представлява младата научна мисъл в тази област на медицината в чужбина и ще поддържа връзката им с асоциацията у нас.

Крайно време е да се вземат мерки за стимулиране на младите специалисти, защото научната ни продукция трябва да стане по-интензивна, коментира проф. Юрий Анастасов, председател на асоциацията.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg