Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Донор спаси живота на трима тежко болни, сред които и бебе

health.bg 2014-04-08
Институции и организации : Донор спаси живота на трима тежко болни, сред които и бебе - трансплантации, донор, мозъчна смърт
МЗ изказва съболезнования на близките на мъжа за високохуманния акт

На 5 април т. г. в УМБАЛСМ „Пирогов“ беше кондициониран донор, мъж на 55 години, с установена мозъчна смърт. С благородното решение на близките стана възможно да бъде спасен животът на тежко болни хора.

Извършени бяха три трансплантации – две бъбречни трансплантации в УМБАЛ „Александровска“ на 52-годишен мъж и на 27-годишна жена и чернодробна трансплантация в УБ „Лозенец“ на 7-месечно бебе, обявено наскоро за спешен случай. Към момента всички пациенти са под наблюдение. Изпълнителната агенция по трансплантация и Министерството на здравеопазването изказват своите съболезнования към близките на донора и благодарност към екипите, осъществили трансплантациите.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg