Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Гастроентерология

ComFortex - ефективно решение от природата

health.bg Архив 2009г.

Честите прояви на метеоризъм могат да предизвикат не само тягостно чувство и дискомфорт, но и да станат причина за възникването на социални конфликти, напрегнати отношения в работата и семейството.

В основата на лечението на метеоризма лежат няколко принципа. Най-важният е премахването на причините за повишеното газо-образуване в организма, като се коригира диетата и се възстанови нормалната чревна флора, а също и като се лекуват съществуващите заболявания на стомашно-чревната система.

В съвременната медицинска практика се прилагат няколко групи лекарствени средства, позволяващи да се постигнат определени резултати. Едни от тях ускоряват отделянето на натрупаните газове чрез ускоряване на чревната перисталтика. Други действат като абсорбенти (вещества, поглъщащи излишното количество на газовете в чревния просвет), а трети се проявяват като пеногасители и освобождават газовете от слизестите мехури, натрупани по хода на чревната стена.

От всички съществуващи в медицината препарати за лечението на метеоризма най-ефикасни и с най-малко странични действия са растителните средства. От тях в аптеките в момента може да се намери индийското лечебно средство ComFortex, което е идеалното за тази цел, понеже съчетава в себе си и изброените по-горе лечебни принципи. То съдържа пет известни индийски растения, взети от утвърдената широко по света от векове школа за лекуване с природни методи и средства - Аюрведа. Две от тях са добре познати у нас и се използват често в лечебно-кулинарната практика. Това са джинджифилът и черният пипер.

Освен че обира газовете, ComFortex действа антиспазматично и по естествен път стимулира отделянето на храносмилателни ензими. Така повлиява подуването на корема, както и тежестта и болките след хранене. Приемът по две капсули след основните хранения с достатъчно течност осигурява храносмилателен комфорт и добро самочувствие. В ComFortex няма химия, съдържа само растителни съставки под формата на концентрирани етерични масла. Може да се прилага неограничено дълго време без опасност от странични ефекти.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg