Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Релакс

Ароматерапия срещу пролетна умора

Калина Стоянова 2009-04-21
Масажи, вани и душ с масла на цитрусова основа са ефикасно средство за преборване на пролетната умора. Това каза пред health.bg енерготерапевтът Николай Христов, автор на първата „Българска енциклопедия на етеричните масла”.


През зимата в организма остават натрупани отпадни метаболити или т. нар. токсини и тялото ни трябва да ги изхвърли. Затова е добре да се използват и прилагат масажи, арома-вани или арома-душ, които са на цитрусова основа.

Помагат много и маслата от грейпфрут или лимон. Те могат да се комбинират с лавандула, карамфил, етерично масло от канела или майоран, които имат леко затоплящо действие.

Николай Христов е специализирал ароматерапия в Китай и в Международната асоциация по ароматерапия IFA.
„Българска енциклопедия на етеричните масла” е първият по рода си труд, издаден у нас. В енциклопедията се представят лечебните и козметични свойства на етеричните масла.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg