Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Курс за кардиолози в "Токуда"

health.bg 2009-04-14
Симпозиумът, който ще се проведе на 15 и 16 април, е ориентиран към рентгенолози, кардиохирурзи, кардиолози и лаборанти.

Болница „Токуда” - София, е домакин на международен курс, посветен на неинвазивната образна диагностика на сърдечните заболявания. Форумът, който ще се проведе на 15 и 16 април, е ориентиран към рентгенолози, кардиохирурзи, кардиолози и лаборанти.

В него ще се включат български и чуждестранни лектори, които ще дискутират новостите в компютърната томография и магнитно-резонансната техника на изследванията при остър коронарен синдром, заболявания на миокарда, перикарда и сърдечните клапи, съобщиха от лечебното заведение.

„Акцент на форума ще бъдат съвременните методи за предоперативна оценка на миокарда и възможностите му за възстановяване след операция или интраваскуларно протезиране на коронарните артерии.” - поясни д-р Галина Кирова, началник на отделението по образна диагностика и председател на курса от българска страна.

Симпозиумът е организиран от Европейското кардиорентгенологично дружество и Българската асоциация по радиология.

Председател и съорганизатор на форума е проф. Матияс Аудкерк - двукратен президент на Европейското дружество по кардиорентгенология, завеждащ сектор „Образна диагностика” в Университетската болница в Грьонинген, Холандия.


бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg