Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Психично здраве

От 1 юни се открива телефон за психично здраве

health.bg 2009-05-28
Психично здраве : От 1 юни  се открива телефон за психично здраве  - психо, психиатрия,помощ, консултация,стрес, защитено жилище, София, Слатина,

Информационна линия за психично здраве ще бъде открита на 1 юни за територията на София.

На номер 02/42 111 42 ( на цената на един градски разговор) всеки делничен ден между 12:00 и 16:00 часа консултанти ще отговарят на въпроси, свързани с психични проблеми и възможностите за подкрепа от страна на институции, служби и специалисти.

Линията е създадена по проект за изграждане на Комплекс за психично-здравни услуги в София, който се финансира от програма ФАР на ЕС, фондация „Лале”, частни донори, и се реализира от фондация „Глобална инициатива в психиатрията-София”  в партньорство с район „Слатина”.

Целта е да повиши качеството на живот на хората с психични заболявания  чрез създаване на дневен център, защитено жилище, информационен център за психично здраве, в рамките на който ще работи и новоизградената телефонна линия.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg