Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Измислен професор-ортопед измами плевенчанка

Калина Стоянова 2011-03-07
Измислен професор-ортопед измами плевенчанка  - измама, пари, ортопедия, пирони
Измислен ортопед, измами 61-годишна плевенчанка със 7850 лв., които били нужни за спешна ортопедична операция на дъщеря й.

Измамата е станала в неделя, към 12 ч., когато на стационарния телефон на жената се обадил мъж, който се представил за проф. д-р Илия Димитров, ортопед-травматолог от Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛ - Плевен.

Той казал, че парите са нужни, за да се направи операция  на дъщерята и да й се поставят три златни пирона. Мошеникът обяснил,  че ще изпрати представители от Районната здравноосигурителна каса пред дома й, за да вземат парите.

В 12,15 ч. пред дома си на ул. Неофит Рилски, в Плевен,  жената предала на непознат мъж на възраст около 40 г. сумата от 7850 лв., за да се извърши ортопедичната интервенция на дъщеря й.

Жената едва по-късно се усетила, че е дала пари на мошеник, и отишла в полицията  да съобщи за измамата.

Началникът на Клиниката по ортопедия и травматология в Плевен, доц. д-р Емил Балтов, е категоричен, че в клиниката няма такъв ортопед. Той апелира хората да не се лъжат и да не дават лековерно пари на непознати. 


бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg