Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Актуално

Как да преборим скуката?

health.bg 25-03-2013
Как да преборим скуката? - здраве, настроение, скука,
Светът е пълен с възможности. Понякога опциите са толкова много, че човек не знае от коя да се възползва. Любимата фраза на младежите напоследък е „скучно ми е”.

Ако и вие сте от хората, които често повтарят този рефрен, може да преобърнете мирогледа си с няколко малки промени.

- Осъзнайте скуката. Вместо да стоите и да не правите нищо, вслушате се в себе си (пазете тишина). След като се „събудите”, ще се чувствате по-заредени и готови да се занимавате с нещо.

- Заобиколете се с успели хора. Избягвайте мързеливците. Ако окуражавате хората да правят безсмислени неща, никога няма да излезете от безкрайната черна дупка на скуката.

-  Винаги имайте алтернативно занимание – активно и пасивно. Ако ще борите скуката с четене, след това контраатакувайте с писане, например.

- Бъдете импулсивни. Не живейте по график. Направете нещо непредвидено (стига да не създавате неудобства на други хора).

- Свържете се със стар приятел. Подновете приятелството си с някой от миналото ви, за да откриете някоя забравена черта от характера си, която се е загубила с времето.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg