Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Актуално

Яжте карфиол

health.bg 28-03-2013
Яжте карфиол  - здраве, рак, карфиол, черен дроб,
Карфиолът е много полезен за здравето. Въпреки, че е от едно семейство с броколито и зелето, няма зелен цвят, но има безброй положителни качества.

Изследванията показват, че има потенциал да се справя с раковите клетки, но това е само част от ползите му.

Карфиолът съдържа вещества, които подобряват способността на черния дроб да неутрализира потенциалните токсични субстанции, които могат да отключат раково заболяване. Белите розички играят ролята на детокс.

Към видовете рак, за които предоставя защита – на белите дробове, на дебелото черво, на гърдата и яйчниците, наскоро бе добавен и рак на пикочния мехур.

Учените са установили още, че съдържанието на витамин С в карфиола защитава организма от възпалителни процеси, в това число ревматоиден артрит.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg