Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Актуално

Косата и зодиите

health.bg 03-04-2013
Косата и зодиите - прически, здраве, коса, зодия,
Хората се допитват до звездите по всякакви въпроси, защо не и за прическата...

Лъв
Лъвът обича драмата и вниманието. Представителите на тази зодия обичат да живеят на пълни обороти, социални, амбициозни. Прическите, които хващат окото, са точно за тях. Ако сте лъв, трябва ви впечатляваща фризура, нещо дръзко.

Дева
Родени перфекционисти, девите лесно се уморяват от несъвършенствата около тях. Резервирани и срамежливи, те мислят рационално и логично. Тъй като са податливи на косопад, трябва да избягват твърде дългите или къси прически. Най-подходящи са с дължина около рамото.

Везни
Дипломатични по природа, везните търсят баланс и хармония в живота. Обичат хората да им се възхищават и реагират добре на ласкателства. Благословени с естествено мека коса, везните трябва да поддържат средна дължина.

Скорпион
Представителите на тази зодия са изпълнени с противоречия. Могат да бъдат отлични приятели, но и опасни врагове. Дълга коса на меки вълни е подходяща за тях.  

-----------------------

Очаквайте част 3.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg