Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Актуално

Кои упражнения са най-добри за отслабване?

health.bg 03-04-2013
Кои упражнения са най-добри за отслабване?  - здраве, спорт, движение, фитнес, отслабване,
Много хора търсят отговор на този въпрос – кардио тренировки, пилатес, йога...

Според специалистите килограми се свалят най-бързо и ефикасно с упражнения, които изгарят най-много калории. Кардио упражнения заемат първи позиции по изгаряне на калории.

Ако успеете да включите и режима за горене на мазнини и след тренировка, значи сте на прав път. Високо интензивните тренировки са най-подходящи за активиране на метаболизма, който ще продължи да се бори с излишните тлъстинки и след като напуснете фитнеса.

Трябва да редувате интензивна сесия с активно възстановяване, но внимавайте да не прекалите, Не се хвърляйте в кардио маратон. Ако тренирате по този начин повече от 3 дни в седмицата, ще изтощите организма си, ще станете раздразнителни и има вероятност да се откажете от целите си.

Експертите твърдят, че най-ефикасната тренировка е тази, която ни радва. Ако правите нещата насила, няма да постигнете добри резултати. Сменяйте видовете уреди във фитнеса, както и спортовете. Пробвайте различни неща, зумба, пилатес, йога, плуване.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg