Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Актуално

Зодиакални фризури

health.bg 04-04-2013
Зодиакални фризури - коса, прически, красота, астрология, зодии
Открийте дали прическата ви е подходяща за вашата зодия.

Стрелец
Независимите стрелци не могат да бъдат приземени. Те са честни, целенасочени, но и чувствителни към критики. Весели по природа, стрелците се нуждаят от леки прически, независимо дали с къдрави или прави коси.

Козирог
Имат силно желание за успех, пари и власт. Благословени с чувство за хумор, но са и самотници. Най-подходяща е дългата коса с прическа на етажи.

Водолей
Оригинални и нетрадиционни, водолеите не следват тълпата. Упорити, лоялни и мили по душа, те са идеалисти. Младите водолеи могат да пробват прическа на черта, останалите трябва да си пуснат дълга коса, като отпред има по-къси кичури. Конската опашка също е подходяща.

Риби
Този зодиакален знак олицетворява вечността и духовното прераждане. Интуитивни, емоционални, чувствителни, рибите лесно съпреживяват проблемите на другите. Те са креативни и се нуждаят от прическа на вълни.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg