Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Нова услуга за лекарите по дентална медицина

health.bg 2013-04-09
Нова услуга за лекарите по дентална медицина  - здраве, НЗОК, дентална медицина
Нова услуга за лекарите по дентална медицина вече работи в интернет портала на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК).

Тя ще улесни работата им, защото ще позволява в момента, в който пациент потърси лечение със здравноосигурителната си книжка, денталните лекари да могат да проверят какви дейности са отчетени за него през текущата година. Досега те имаха възможността да проверяват дали здравноосигурителната книжка на пациента е валидна. С новата услуга ще се информират и за извършените му и заплатени от НЗОК дейности.

По този начин се предотвратява възможността за повторно отчитане на една и съща дейност за един пациент и надвишаването на полагащия му се  брой дентални дейности в рамките на календарната година.

Новата функционалност се въвежда в изпълнение на Националния рамков договор 2013 за денталните дейности и вече е достъпна в интернет портала на НЗОК, в секция „Електронни услуги“.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg