Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Проф. Огнян Бранков стана част от екипа на "Токуда"

health.bg 2013-07-12
Проф. Огнян Бранков стана част от екипа на "Токуда" - Огнян Бранков, детска хирургия, Токуда, операция,
Той ще извършва консултации в Многопрофилния детски център, ще извършва специализирани и рутинни операции, които покриват широк спектър заболявания.

Едно от най-големите имена в детската хирургия в България проф. д-р Огнян Бранков стана част от екипа на Токуда Болница София. Той ще извършва консултации в Многопрофилния детски център на Токуда Болница три пъти в седмицата – понеделник, вторник и четвъртък. Прегледи ще бъдат осъществявани както с направление по здравна каса, така и чрез платен прием.

Ученик на прочутия проф. д-р Димитър Арнаудов и трето поколение лекар, проф. Бранков е светило в операциите на деца. Той има над 40 години стаж в областта на хирургията и впечатляващ брой отличия, награди и признания за невероятните дела в своята кариера. Известният детски хирург ще извършва специализирани и рутинни операции, които покриват широк спектър заболявания – всички интервенции в областта на коремната и гръдната хирургия и често срещани хирургични проблеми като пъпна и ингвинална херния, крипторхизъм, хидроцеле, доброкачествени образувания на кожата и подкожието, и др. 

В своята внушителна кариера с огромен принос към науката и медицината, проф. Бранков има над 10 000 операции, а прегледаните от него малки пациенти надхвърлят 200 000. Той въвежда за първи път в България редица операции в областта на детската хирургия на хранопровода, стомаха и белите дробове. Автор е на над 100 научни публикации, съавтор на 5 учебника по хирургия на български и 1 учебник на английски език, съставител и редактор на най-новия учебник по детска хирургия, има признати 22 рационализации и 1 изобретение. Известният български хирург идва в "Токуда" от "Пирогов", където работи през последните 37 години. Проф. Бранков е и национален консултант по детска хирургия, и председател на „Научното дружество по детска хирургия”. Многопрофилният детски център „Токуда”, открит през ноември миналата година, е уникална структура, която има за цел да предложи специализирана помощ за деца в 19 тесни специалности. Той е създаден, за да отговори специално на детските нужди от медицинска помощ в приятна ведра обстановка.

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg