Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Д-р Симеон Василев ще представлява държавата в Надзорния съвет на НЗОК

CredoWeb 2013-10-03
Д-р Симеон Василев ще представлява държавата в Надзорния съвет на НЗОК - НЗОК, Надзорен съвет, Изпълнителна агенция Медицински одит, д-р Симеон Василев
Директорът на ИАМО заема мястото на д-р Светлозара Илиева.

Правителството определи директора на Изпълнителна агенция „Медицински одит” д-р Симеон Василев за представител на държавата в Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса на мястото на д-р Светлозара Илиева.

Д-р Василев е лекар със специалност хирургия. Магистър е по здравен мениджмънт и има научна степен „доктор по медицина”. Той е с дългогодишен опит като лекар в МБАЛ „Рахила Ангелова” АД, гр. Перник, бил е началник на хирургично отделение в същата болница и неин изпълнителен директор. Работил е в Научния институт по хирургия към Медицинска академия – София и е бил главен асистент в Медицински университет в София. От 2008 г. до 2009 г. е член на Комисията по здравеопазване в 40-тото Народно събрание.







бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg