Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Костно-ставни проблеми

МУ - Пловдив обучава специализанти на ортопедични операции в реална среда

Медицински университет - Пловдив 2013-11-28
Костно-ставни проблеми : МУ - Пловдив обучава специализанти на ортопедични операции в реална среда  - обучение, Пловдив, специализанти, практически курс
България е сред малкото страни, в които практическите занятия се извършват реално, а не върху изкуствени манекени

Лекари-специализанти от България и Италия ще се обучават в техника на ортопедична операция на лакът и коляно, както и на поставянето на изкуствена става. Обучението ще се извърши в базата на Медицинския университет в Пловдив. Специализантите ще правят хирургическите интервенции в реална среда върху реални човешки крайници. Подобно обучение в реална обстановка се извършва в много малко страни, една от които е България, а това помага в практическите умения на студентите. В повечето държави подобен вид обучения се извършват върху изкуствени манекени. 

Курсът на 29 и 30 ноември по „Анатомия и хирургия на лакът и коляно” се провежда под патронажа на Българската ортопедична и травматологична асоциация, Министерството на Образованието и Науката и Италианската асоциация за изследвания в областта на ортопедията и травматологията (IORS), както и на Италианската ортопедична и травматологична асоциация (SIOT). Обучението се организира от „Черноморско-Средиземноморската Медицинска Академия” и Медицински университет Пловдив с участието на български и италиански лектори. 

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg