Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Уролозите от "Пирогов" напуснаха вкупом заради скандал с началник

CredoWeb 2013-12-09
Институции и организации : Уролозите от "Пирогов" напуснаха вкупом заради скандал с началник - Пирогов, уролози, масови оставки
Д-р Цветан Борисов унижавал подчинените си с непрестанни ругатни и обиди

Уролози от „Пирогов” подадоха колективно оставки заради лошото отношение на шефа на анестезиолозите в лечебното заведение. Специалистите и медицинските сестри разказаха пред бТВ, че от години търпят обидите и ругатните на д-р Цветан Борисов. Стигало се дори до физически саморазправи. И предходното, и настоящото ръководство на болницата не взело отношение по въпроса, твърдят лекарите.

Затова 20 уролози тази сутрин подадоха предизвестия за напускане. Сред тях са и специалисти от единственото у нас детско урологично отделение.

Ръководството на „Пирогов” е уведомено за конфликта и проверява случая, съобщиха от пресцентъра на лечебното заведение. Според правилника на болницата до три дни страните в конфликта трябва да представят писмени обяснения.

Сезирана е Етичната комисия на болницата, със случая е запознато и Здравното министерство.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg