Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Хранене и диети

Програма „Хранене и здраве” – всичко за балансирания начин на живот

Микаела Въжарова 2014-05-13
Хранене и  диети  : Програма „Хранене и здраве” – всичко за балансирания начин на живот - Хранене и здраве, образователен курс, безплатно участие
Водещи специалисти по диететика ще представят модерните направления в науката за храненето и рисковете от популярните диети

Обучителната програма "Хранене и здраве" е за всички, които желаят да изградят здравословен хранителен режим и балансиран начин на живот, а също така да придобият умения да интерпретират и комуникират информация, свързана с актуални въпроси за здравословното хранене.

В рамките на два съботни модула (31 май и 7 юни), водещи експерти в областта на храненето и диететиката ще представят модерните направления в науката за храненето, ролята на храните за поддържането на добро здраве, специфичните хранителни потребности на отделните възрастови групи, както и рисковете от популярните напоследък диети. Участниците в образователната програма ще усвоят механизмите за баланс между хранителния прием и физическата активност с цел постигане на здравословен модел на живот.

Участието в образователен курс "Хранене и здраве" е подходящо за студенти, медицински и немедицински специалисти, физиотерапевти, кинезитерапевти, фитнес инструктори, консултанти по здравословен начин на живот и др. След завършване на обучението се получава сертификат за участие, издаден от Медицински факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и Българско дружество по хранене и диететика.

Участието в програмата е безплатно, но местата са ограничени. Възползвайте се от възможността да получите важна за здравето и начина си на живот информация, като се регистрирате за участие на: www.hraneneizdrave.info. В сайтът ще намерите още пълната програма на обучението по дни, информация за лекторите и кратки, полезни съвети за здравословно хранене.

Програма "Хранене и здраве" се реализира от Медицински факултет на СУ "Св. Климент Охридски" и Българско дружество по хранене и диететика с подкрепата на Кока-Кола ХБК България.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg