Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

122 млн. лв. за болниците през юни

CredoWeb 2014-05-30
122 млн. лв. за болниците през юни - НЗОК, бюджет, Румяна Тодорова, болници
Бюджетната рамка бе гласувана от Надзорния съвет на НЗОК

НС НА НЗОК ОДОБРИ БЮДЖЕТИТЕ НА ЛЕЧЕБНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ ЗА БОЛНИЧНА ПОМОЩ ЗА М. ЮНИ Т.Г.

Надзорният съвет на Националната здравноосигурителна каса (НС на НЗОК) прие на лечебните заведения за болнична помощ за дейност през м. юни т.г. да се разпределят средства в размер на 122 152 524 лв. – колкото бяха разпределени и през м. май 2014 г.

Надзорният съвет възложи на управителя на НЗОК – д-р Румяна Тодорова, да поиска от Националната агенция за приходите (НАП) прогнозна информация за събираемостта на здравноосигурителните вноски до края на годината.

Надзорният съвет на НЗОК реши, в изпълнение на §14 от Закона за бюджета на касата (ЗБНЗОК), а именно: “Националната здравноосигурителна каса внася чрез Министерския съвет в Народното събрание отчет за текущото изпълнение на бюджета на касата към 30 юни 2014 г. и информация за очакваното изпълнение за 2014 г.“, НЗОК да изготви анализ, въз основа на който да се обсъдят предложения за актуализация на бюджета на НЗОК за 2014 г.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg