Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Институции и организации

Лекари играят тенис благотворително за малките пациенти на МБАЛ „Пловдив“

Ирена Чернишева 2014-06-05
Институции и организации : Лекари играят тенис благотворително за малките пациенти на МБАЛ „Пловдив“ - Иво Мильотев, МБАЛ Пловдив,
Състезанието се организира за 4-ти път от бившата Окръжна болница и е посветено на Деня на детето

Лекари от всички пловдивски болници ще играят в продължение на два дни тенис благотворително. Това съобщи зам.-директорът на МБАЛ „Пловдив“ д-р Иво Мильотев, един от участниците в турнира, който ще се проведе през уикенда на кортовете на клуб „Локомотив“ на Гребната база.

Срещите започват на 7 юни, събота от 9 ч. и продължават и на следващия ден, когато ще бъде награждаването на победителите.

Състезанието се организира за 4-ти път от бившата Окръжна болница и е посветено на Деня на детето. По традиция се набират средства в помощ на малките пациенти от болницата, които се лекуват в детско и в отделението по неонатология. В зависимост от сумата ще направим ремонти в двете звена, увери д-р Мильотев. Той добави, че МБАЛ „Пловдив“ ще получи и друг подарък – линейка от д-р Михаил Тиков, собственик на болници „Пълмед“ и „Софиямед“. Зам.-диркеторът уточни, че колегата по традиция участва в тенис турнирите, но този път няма да се включи, тъй като отсъства от страната.

Сили на корта ще премерят д-р Георги Сакакушев, началник на отделението по съдова хирургия в болница „Св. Каридад“, д-р Спас Консулов от клиника по УНГ в УМБАЛ „Св. Георги“, д-р Атанас Калайджиев, зам.-директор на Военна болница и много техни колеги.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg