Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравеопазване - Здравна политика

11 електронни услуги за граждани и бизнес разработва Изпълнителната агенция по трансплантация

health.bg 26-08-2014
Здравна политика : 11 електронни услуги за граждани и бизнес разработва Изпълнителната агенция по трансплантация -
Със средства на Оперативна програма „Административен капацитет“ Изпълнителната агенция по трансплантация (ИАТ) изгражда интегрирана информационна система за предоставяне на 11 онлайн административни услуги, от които ще се възползват гражданите, 46 лечебни заведения, 18 тъканни банки и 34 репродуктивни центрове.

Проектът е в съответствие с един от приоритетите на „Националната програма за развитие: БЪЛГАРИЯ 2020”, в областта на здравеопазването, а именно: „развитие на електронното здравеопазване и телемедицинските услуги“. С него се цели да се подобри комплексното административно обслужване на гражданите и бизнеса в сферата на трансплантациите на органи, тъкани и клетки, и в сферата на здравеопазването като цяло.

Чрез проекта ще се улесни преноса на данни за пациентите от и към Изпълнителната агенция по трансплантация в областта на трансплантацията на органи, трансплантацията на тъкани и клетки и в областта на асистираната репродукция.

Повече информация – на сайта на Изпълнителната агенция по трансплантация - bgtransplant.bgИзпълнение на проект по ОПАКбутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg