Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Здравето от А до Я - Костно-ставни проблеми

Ястие "без име"

Всеки рибар, който отиде на почивка сред природата, рано или късно ще огладнее и трябваше да се изправи пред проблема с готвенето. За някои това е друг проблем с проблемите, докато някой, напротив, обича да готви около огъня, а някой взема жени със себе си, за да се спаси от този проблем, но със сигурност ще направи други.

Разбира се, традиционната храна, която се приготвя при риболов, се счита за ухо, но все пак ще се опитам да предложа отлична рецепта за ястието "без име", което наскоро трябваше да опитам при следващия риболов. За съжаление все още няма снимка, но определено ще я направя следващия път.

"Ястие без име" е добро с това, че определено по своите хранителни и полезни свойства ще даде ситост и енергия на рибаря, както и на всички, които присъстват в тази компания. Друго свойство е лечебното свойство, което възстановява силата и състоянието, причинено от късните събирания около огъня с употребата на голямо количество алкохол (тествано върху себе си).

В края на краищата ние сме рибари в по – голямата си част хора, които с удоволствие прекарват времето си в отлична компания след вечерна хапка край огъня, а накисването на добър улов е добър бизнес, въпреки че не е наложен на никого. Е, ние се отклонихме от темата, въпреки че се надявам полезността на ястието, което ще готвим, разбирате. И така, нека започнем. Основната съставка е всичко, което остава след вечерната маса от нарязани меса.

Това е свинска мас и колбаси, пушени меса и друга вкусотия. Всичко това не е режим на големи парчета и се запържва с добавяне на малко количество растително или животинско масло. Слагаме зеле в тиган или нисък тиган – можете да мариновате или обикновено (само тогава трябва да го нарежете), задушаваме го с добавяне на растително масло за около 20 минути, след което добавяме лука, нарязан на пръстени (достатъчно голямо количество – имахме 3 големи лука), задушаваме още 20 минути, след това всички са възможни подправки, нашият готвач препоръча да добавите няколко големи щипки кимион в самото начало можете да добавите няколко нарязани домати към чушките (ако не, не е страшно, доматен сос или кетчуп ще излязат).

Сега всичко това е добре смесено-пържено месо, зеле и черен пипер и се довежда до готовност, в зависимост от личните предпочитания, може да се направи просто като задушено зеле с месо или можете да добавите малко вода и да получите нещо като гъста зелева супа. Ястието се оказва много вкусно, въпреки простотата на приготвянето му и простите съставки.

Кимионът придава специфичен приятен вкус на ястието (между другото за първи път видях, че се добавя в толкова голямо количество към ястието). Препоръчва се да се готви" ястие без име " за закуска, бяхме 6 души и след като изядохме всичко това, всички почувствахме прилив на сила, а синдромът на сутрешния махмурлук беше премахнат като ръка. Това е всичко – приятен апетит на всички! Е, сега се справете с лодките – и продължете напред за най-уникалния трофей. Нито опашка, нито люспи. Отне ни много време да съберем информацията, но успяхме. Сега всички реални бонуси без депозит в онлайн казината са събрани на една страница. Последвайте връзката и получете безплатни завъртания за регистрация в най-добрите онлайн казина.



"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си
1b3c505aa652171fcbd70ff2e8259d9d