Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Здравето от А до Я - Костно-ставни проблеми

Примери за математически стратегии за спортни залагания

Стратегия за противодействие на D'Alamber

Принципът му е почти идентичен с този на предишния вариант с една разлика: в случай на фиаско сумата на залога се намалява, а в случай на триумф сумата на залога се увеличава с единица. По-малко рискован вариант от класическия D'alamber.

Стратегия Martingale

Друга методика, която се основава на принципа "ако губиш, залагай повече". Подобно на стратегията на Д'Аламбер, тя е измислена за рулетка. Въпреки това в случай на загуба сумата на залога винаги се удвоява. Идеята е първият тираж да покрие предишните загуби и да донесе малка печалба. Недостатъкът на Мартингейл е очевиден: рискът да загубите цялата банка.

Методът е идеален за залагане на фаворити, но изберете резултати с коефициенти, започващи от 2.00. Първият залог не трябва да надвишава 1-2% от банката. Тоест, ако разполага с банкрол от 100 USD, играчът избира първоначален залог от 1 USD. В случай на поредица от поражения веригата от математически залози на спортни събития ще бъде следната: 1 - 2 - 4 - 8 - 16 - 32 $. Ако спечелим, ще се върнем към първоначалната сума.

Догоните

Теорията на Мартингейл по същество е разновидност на изпреварването. Въпреки това играчът взема предвид коефициентите на всяко ново събитие и в зависимост от котировката определя сумата, която иска да рискува. Това означава, че с всяка нова стъпка залагащият очаква да си върне сумата на миналите загуби и да получи известна печалба от първия залог на добавката. Размерът на залога не се удвоява, а се изчислява по специална формула:

S = (X Y)/(K-1), където

S е сумата на залога, X е очакваната печалба, Y е сумата, загубена от началото на входа, а K е коефициентът на събитията.

Например нека разгледаме мача от следващия кръг на английската Висша лига - Арсенал срещу Уест Хем. 1x Bet предлага равенство за 4.38.

Да предположим, че залагащият вече е имал поредица от неуспешни залози, по време на които е загубил 800 рубли. Планът на играча е да спечели 1 000. Тогава стойността на залога ще бъде равна на:

S = (1000 800)/(4,38 - 1) = 532,54 (рубли)

В случай на неуспех увеличаваме залога отново в зависимост от множителя, но ако Арсенал и Уест Хем се изправят един срещу друг, излизаме от тази верига.

За наваксване най-популярните опции за залози в БК са следните:

Футболни връзки
Четно/нечетно
Общо
По четвъртинки в баскетбола

Не забравяйте за промокод betwinner - това е чудесен начин да залагате, без да

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си
90d0df6e38b07ee93218e2bd371e562b