Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Здравето от А до Я - Костно-ставни проблеми

История "наркокардър" # 009

- Добре, игра. Въпреки това, след като си жалък опит да ме плаши, аз веднага да заспи. започвам
**
Неговата история не е лошо, трябва да си призная. Той каза, че си чул от чичо си в продължение на няколко години по-рано. Един класически тема е двама братя и сестри, едната от които е свален от машината, умира. След погребението, майката осигурява прехраната на детето пари и иска да си купи черен дроб за вечеря. Момчето, обаче, е психично болен и харчи парите на сладки, след което той digsles брат му и намалява черния му дроб. Същата нощ, мъртвите се издига от гроба и го убива в сън.
Може би това не е ужасен история, и аз го чух много пъти. Въпреки това, аз не позволи това да се покаже - аз направих съответните лица в правилните моменти, аз дори скочи веднъж. Всичко, за да момчето повярвам, че бях уплашен от неговите истории. Джордж наистина го въвели. Той започна да жестикулира, а часовникът отразява светлината от правото на лампата в очите, но той като че ли не забеляза това.
Когато най-накрая свърши, той се изтегна на килима и погледна към окото си предизвикателно.
"Изглеждаше като че ли половината изтрити", той среса ", можете да се откажат от прекалено." Аз не се страхувам от нищо.
Погледнах към него.
*
Къщата беше тихо. Първоначално чу приглушени звуци на телевизора, на разговора на родителите си. Нямаше нищо сега. Само звукът на вятъра и на факта, а случаят преминаване на автомобила е нарушил този мир.
Перфектно.
- Казвате, че не се страхува от страшните истории?
- Не ме е страх от нищо, особено вашите приказки за малки деца.
- Дори онези реалност?
Момчето се засмя.
- Глоба. Кажи ми сега, защото аз ще заспя.
Той отново се засмя.
"Добър", казах аз, и се приближи към него. коленете ни почти се допират.
Джордж прочисти гърлото си, но не помръдна.
- Моята история за семейството.
Погледнах в очите му.
- За семейството, което изглежда напълно нормално. Въпреки това, той е само на видимост.
Той завъртя очи. Той започна бавно да ме дразни, но аз не реши да спре. Престорих, че не съм го види скучно.
- Това семейство се движи много. Той не стои на едно място за повече от няколко седмици. Те не могат да направят това. Вижте - се обличат много добре. Преструвайки се на някой, който те не са. Преструвайки се хора. Ако те бяха отседнали вече, някой може да научи истината.
- Кои са те тогава?
Исках да кажа, Джордж, така че той не ме прекъсвай. Въпреки това, аз го държи в себе си и продължи:
- Това семейство е семейство от чудовища. Всеки от тях. От време на време те се движат, оставяйки зад кървавия път на мъртви деца. Навсякъде те са били досега.
Спрях, в очакване на реакцията на Джордж. Мислех, че той отново коментира моята история, но не бях прав. Той просто си седеше и ме наблюдаваше внимателно. Аз бях в състояние да се съсредоточи вниманието му. Профилът е създаден. Сега можете да влезете в офиса си и да се насладите на вълнуващата игра. Регистрацията ви позволява да използвате изцяло предимствата на сайта https://slotticabg.com/ : депозирайте и теглете пари, получавайте безплатни бонуси, научете за лични промоции."Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си
fa3bf27cabdac562d3ed3bac0939c5c1