Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Здравето от А до Я - Костно-ставни проблеми

Crysis 3 Съвети за разходка.

Козирка

Козирката е много полезно оборудване.Тя ви позволява да маркирате както врагове, така и полезни предмети (боеприпаси, оръжия и разузнавателни данни), намиращи се в даден район.Достатъчно е да фокусирате върху определен обект за няколко мига, така че той да стане видим и след изключване на козирката.Можете също да го използвате, за да препрограмирате кули, минни сандъци и врагове от разстояние.Козирката зависи от мини-игра, в която спирате движещ се показалец в предварително определена позиция за ограничен период от време.Броят точки, в които трябва да блокира движещия се показалец, както и скоростта му, зависят от нивото на тази система за сигурност.

Над главите на маркираните врагове се показва триъгълник.Цветът на пълнежа зависи от това колко са нарушени от вашето присъствие.Сивият цвят означава, че те не забравят за вашето присъствие.Жълтият цвят се появява, когато забележат трупа или вас самите.В този момент враговете няма да знаят за вашето местоположение.Червеното се появява, когато врагът те види.

Костюмен модул

След като получите първия си набор от точки за надграждане на вашия костюм, в мисията Добре дошли в джунглата можете да отключите допълнителни модули за костюми.Броят точки, необходими за отключване на модула, се показва на иконата за заключване.Модулите са разделени на четири колони и можете да използвате само един модул в даден раздел по всяко време.Избраният модул актуализира костюма по посочения начин.Това може да означава например 20% по-бързо възстановяване на енергията.

Всеки модул може да бъде надграден, ако отговаряте на условията отляво.След като условието е изпълнено, модулът ще бъде актуализиран.В зависимост от това как искате да играете играта, трябва да изберете само модули, които улесняват приетия стил на игра.Ако предпочитате открита война, модулите за укрепване на бронята са по-подходящи.Разбира се, има и по-гъвкави модули, например модули, които увеличават възстановяването на енергията.

Работен бонус

В началото на втората мисия ще трябва да съберете комплект за надграждане на костюма.Отворете менюто на модула за костюми и купете всеки.След това го свържете с произволен бутон, натиснете и задръжте този бутон за няколко секунди.

Свършен

Отключете всички подобрения на оръжията.Допълнителни елементи се отключват чрез събиране на оръжия, на които вече е инсталирана актуализацията.Събраното надграждане завинаги ще бъде свързано с това оръжие.Продължавайте да проверявате оръжията на всички CELL войници, които сте убили, за нови предмети.Постижението трябва да бъде отключено в началото на седмата мисия. Как декорацията за стена променя дома ни? Домът може да придобие неповторимо излъчване, ако заложим на подходяща декорация за стена Една декорация за стена със снимка на мечтаната или обичана дестинация може да бъде изработена не само в желания размер, но и оптично насечена на малки картини, при което се получава много приятен ефект. Разпръсването на изображението върху повече от една стена пък напълно ни потапя в средата на природата, или далечния град, който сме избрали като декорация."Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си
c830750dcdea615b33a2918cfc633c7a