Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Здравето от А до Я - Костно-ставни проблеми

Стимулиращите продукти за борба с мъжката импотентност

Еректилната дисфункция, наречена още импотентност, засяга все повече мъже под 45-годишна възраст.  Макар причините да са свързани със стрес, нездравословни навици и настъпване на мъжки климактериум при хората над 55 години, в някои случаи, особено при по-млади мъже, проблемите в секса могат да отразяват психологическо отклонение, а в други: импотентността може да се яви в резултат на органично заболяване. То може да бъде сърдечно-съдово, захарен диабет, хиперлипидемия, хипертония, друго хронично заболяване или прекарана тежка инфекция. 

Физическите проблеми, които могат да причинят еректилна дисфункция, включват понижено ниво на хормона тестостерон, продължителен прием на лекарства с рецепта, дългосрочна обездвиженост или извършване на прекалено много тренировки, злоупотреба с допинг, алкохол, цигари или наркотици. 

Независимо от причината, еректилната дисфункция, наред с медицинското лечение на придружаващите заболявания, има силно отрицателен ефект върху самочувствието, взаимоотношенията в двойката и цялостното качество на живот на страдащия от импотентност.

Как може да се помогне?

Традиционните методи за лечение на импотентност рядко помагат така, че да възстановят напълно предишната полова сила на мъжа. Процедурите при уролог или андролог, в комбинация с приемането на синтетични препарати, не действат трайно и благотворно върху цялостното мъжко здраве. 

Последните тенденции в лекуването на този съвременен бич за мъжете се фокусират върху силата на природните съставки. На тази база са създадени продукти за сексуално стимулиране, с чиято помощ безопасно и ефективно се възстановява мъжката полова мощ. Част от тях се продават в аптеки, но за да си гарантирате автентично качество, заложете на доказани търговци, като онлайн секс магазин Passion.bg, където ще намерите от всички видове стимулиращи продукти за мъжа. Те включват простатни стимулатори, спрейове, кремове и балсами, които действат стимулиращо, поддържат ерекцията, забавят еякулацията, уголемяват мъжкия полов член, увеличават сексуалното удоволствие и пряко влияят на хормоналния баланс, тъй като нарушаването му се явява честа причина за еректилна дисфункция. 

Същност на афродизиаците

афродизиаци

Aфpoдизиaĸ e вceĸи пpoдyĸт, който има действие на привличане, възбyждaнe, удължаване на cтpacттa и изпълняване на задоволителен полов акт – и за двамата партньори. Най-често това са натурални вещества, извлечени от билки, които са познати от векове. Блaгoдapeниe нa техния силнo cтимyлиpaщ секса eфeĸт, при pедовна употреба те не само помагат за подобряване на сексуалната функция, но също имат благотворно влияние и върху кръвообращението, вида на ĸoжaтa, тонуса и енергичността. 

Известни афродизиаци

Cpeд нaй-чecтите ĸoмпoнeнти в такива продукти ca известните гинко билoбa, жeншeн, ментол, перуанска мака, кофеин и много други, c дoбaвeни cпeциaлни cъcтaвĸи зa oтличнo cмaзвaнe, с цел осигуряване на двоен ефект. Гинĸo билoбaтa от далечни времена ce cчитa зa символ на пoлoвa мoщ, но освен това билката има ободряващo действие. Женшенът има cпocoбнocттa дa подсили ceĸcyaлнoтo желание със затоплящ и същевpeмeннo тонизиращ eфект. 

Перуанската мака е сред най-споменаваните и доказали се билки в борбата с мъжката импотентност, която се използва при натурални добавки за мъжко здраве и гелове за уголемяване на половия член. 

Действие на простатните стимулатори 

Проблемите с простатната жлеза са сред най-честата причина за еректилна дисфункция. За да се подобри действието на простатата, са създадени стимулатори, които могат да бъдат намерени в сексшоп Passion.bg, където са налични пълни гами от невибриращи и вибриращи простатни стимулатори. 

Поради местоположението на простатата до ректума, тя може да бъде стимулирана чрез анално проникване. Една достатъчна стимулация може да доведе до оргазъм, като вибриращите варианти помагат на мъжете да масажират още по-ефективно простатата си. 

Принципът на действие се състои в това, че простатата се свива по време на оргазъм, за да подпомогне изтласкването на семенната течност от пениса. Стимулирането ѝ може да генерира това усещане директно, без изобщо да се стимулира самият пенис. Вибрацията оказва влияние както върху повърхностните, така и върху дълбоките нерви, защото осигурява много по-бързи движения, отколкото може да предложи една секс играчка без вибрации.

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си
3442f17dca5d1ca6f36a2cd0e71385b2