Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Рак - Рак на кожата

Сандалите крият риск от рак на кожата?

health.bg 2011-06-23
Рак на кожата : Сандалите крият риск от рак на кожата? - здраве, кожа, рак, слънцезащитен, фактор
Американски учени твърдят, че представителките на нежния пол, които предпочитат през лятото да ходят с отворени сандали и шапки, са в по-голям риск от рак на кожата.

Шапките с козирка и чехлите засташават здравето на дамите, тъй като летните аксесоари остават открити определени области на тялото - като ушите и краката, които са най-уязвими към болестта.

Жените е по-добре да носят по-затворени обувки и шапки с по-широка периферия, които да предпазват краката и главата от слънчевите лъчи.

Рискът от рак на кожата нараства още повече, тъй като нежният пол забравя да нанася слънцезащитен лосион точно върху тези части.

Ако искате да избегнете неприятните последици от опасното слънце, специалистите препоръчват да обръщате повече внимание на най-чувствителните зони (ушите и краката).




бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg