Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Антиейджинг - Движението

Сън срещу стрес

health.bg 19-03-2013
Движението : Сън срещу стрес - здраве, сън, стрес, умора,
Добрият сън не само подобрява настроението, но и стопява стреса. Подсигурете си пълноценна нощна почивка, за да сте здрави и усмихнати.

Ето няколко съвета за хубав сън:

- Хапвайте плодове и зеленчуци, пийте витамини. Ако се храните здравословно, ще се чувствате по-добре, а това ще се отрази и на съня ви. Поддържането на добри нива на кръвната захар помагат за постигане на балансиран вътрешен часовник.

- Практикувайте йога. Научете се да медитирате. Техниките на дишане ще ви помогнат в много стресови ситуации. Йогата подобрява и съня.

- Създайте си рутина – 8 часа сън. Превърнете в навик лягането и ставането от сън. Поддържането на рутина ще ви помогне да имате здрава и пълноценна почивка.

- Осигурете си подходяща обстановка. Наясно сме, че си дремвате и пред телевизора, но това не е добър сън. Трябва ви тъмна стая с плътни пердета, без електронни светлинки от разни джаджи. Спалнята трябва да е по-хладна, тиха и тъмна. Така ще се насладите на едни наистина спокоен сън.бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg