Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Здравето от А до Я - Кръв и лимфа

Автомобилисти даряват кръв по време на Тунинг шоу

health.bg 2013-06-26
Кръв и лимфа : Автомобилисти даряват кръв по време на Тунинг шоу - кръводаряване, Тунинг шоу, автомобилисти

Мащабна акция по кръводаряване ще бъде организирана на 29 и 30 юни в столицата. Тя е инициатива на Сдружение „Български алианс за кръводаряване”съвместно със социалната мрежа за автомобилизъм tuning.bg. Кръводаряването ще се осъществява по време на Тунинг шоу, което автомобилистите организират ежегодно в София. Там ще бъдат разположени временни пунктове за кръводаряване.

Решихме да се включим в кампанията, защото цифрите на кръводарителите у нас са стряскащи, коментира един от организаторите на шоуто Стелиян Славов. Според него е изключително важно младите хора да имат отношение към кръводаряването. Тази година на събитието са поканени около 200 000 души, регистрирани в социалната мрежа.

Изискванията към желаещите да дарят кръв са да бъдат отпочинали, нахранени и да не приемат лекарства или стимуланти, подчертават организаторите. От там допълват, че заради безопасността на кръвта няма да бъдат допускани дарители с пресни татуировки, направени преди по-малко от 6 месеца.
бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg