Антиейджинг - Храненето
Хлябът е най-полезен, ако е пълнозърнестhealth.bg 2011-01-25
![]() Предишни проучвания показваха, че млечните продукти са по-полезни от хляба, но последните данни сочат, че хлебните изделия, приготвени от пълнозърнести брашна (от покълнала ръж, пшеница и бобови растения) има повече благотворни ефекти за организма. Пълнозърнестият хляб е с висока хранителна стойност, а покълналите зърна съдържат по-малко скорбяла, което помага на организма да усвоява храната по-лесно. Специалистите твърдят, че консумацията на полезния хляб (когато е приготвен правилно и не съдържа добавки) предпазва от развитието на различни заболявания, включително рак. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |