Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Статии

Ще живеем до 150 години?

health.bg 2013-04-05
Ще живеем до 150 години? - здраве, вино, грозде, резвератрол, рак, сърце, катаракта
Синтетична версия на резвератрола, съдържащ се в червеното грозде и червеното вино, е способна да се бори успешно със стареенето, повишавайки активността на белтъка SIRT1.

Така продължителността на живота може да стигне до 150 години, твърдят учени от Харвардския университет. Повишената активност на белтъка SIRT1 се отразява положително върху работата на клетките и те стават по-малко лениви.

Експериментите до момента показват, че съединенията, действащи на този белтък, ще позволят на хората да живеят значително по-дълго. Вече са започнали изследвания, в които се проследява въздействието на синтетичен резвератрол върху пациенти с диабет тип 2 и псориазис. Предишни експерименти са установили, че това съединение е много полезно при лечение на рак, сърдечно-съдови заболявания, алцхаймер, катаракта, остеопороза и др.  

бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg