Антиейджинг - Храненето
Органичните плодове и зеленчуци са по-малко хранителни?health.bg 2011-02-23
![]() Въпреки това, биологичните храни са от полза за околната среда. Тестовете, проведени с картофи, броколи и домати, открили, че неорганичните продукти са по-хранителни и вкусни, съобщават британски медии. Броколито, отглеждано по обикновен начин, има по-високи нива на антиоксиданти, отколкото органичните проби. При картофите, отгледани с употребата на химически торове, е установено, че съдържат повече витамин С. Неорганичните домати са с по-силен аромат и са по-сладки от био версията си, според 69 на сто от участниците в изследването. Това изследване показва, че плодовете и зеленчуците, отглеждани по традиционен начин също имат положителни качества. Най-важното е да се консумират такива храни по принцип, а не дали са био, или не, твърдят диетолозите. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |