Hitro.bg - Всички офети за групово намаление
Hitro.bg - Всички актуални оферти
Hitro.bg - Всички оферти
Hitro.bg - Търсене във всички оферти Всички оферти за групово намаление Промоции, оферти Сайтът за зехтин и маслини
Групово пазаруване, изгодни оферти Клуб 50+ начало - Клуб 50+
Рак - Рак на гърдата

Ракът на гърдата ограбва женствеността, но може да бъде спрян

Диана Велчева 15-03-2011
Рак на гърдата : Ракът на гърдата ограбва женствеността, но може да бъде спрян - рак, гърда, импланти, ВМА, Адърска, Александровска,


За всяка пациентка ли са подходящи?

Не, за съжаление... Консултацията с хирурга е задължителна и предполага сериозен анализ на възможностите за всяка жена поотделно. Най-популярното условие, което дори аз, като неспециалист, мога да си позволя да цитирам, е малкия размер на туморното образувание. Което само потвърждава правилото, че рано откритото заболяване дава повече възможности на специалистите да се справят със заболяването по най-добрия и сигурен за здравето на пациентката начин.
 
Как се стигна до пристигането на 24-те импланта в България?
Идеята е на фирмата-производител. Както и изборът да ни поканят за партньори.
 
Как ще бъдат разпределени?
Имплантите са разпределени по равно в двете клиники, партниращи в кампанията, във ВМА и Александровска болница.
 
Колко българки се нуждаят от имплант?
Не мога да отговоря на този въпрос, но мога да споделя с Вас, че мечтая за времето, в което всяка жена, която е подходяща за такъв тип операция, ще има възможност да я получи. Това не е кауза пердута, защото през последните 10-на години сме свидетели на много нововъведения в полза на жените, имали нелеката участ да се срещнат с рака на гърдата.
 
Поставяни ли са преди това импланти в България?
Да, разбира се. Слава Богу, имаме прекрасни и добре обучени хирурзи. В най-близкото ни обкръжение, между жените, с които общуваме най-често, има най-малко 5 с реконструктивни операции. За тях, пък и за нас, това е невероятен скок в приемането на обстоятелствата, които болестта налага.
 
Какви резултати очаквате от кампанията, какви други дейности предстоят?
Очаквам да доближим колкото може повече жени до мечтата им да съхранят своята женственост. Очаквам тяхната реализирана мечта да вдъхнови отговорните институции да приемат за стандарт в медицинската грижа такъв тип интервенции, където и когато са възможни.



бутони за социални мрежи

"Още за здравето" - WEB TV

Научете децата да мият правилно зъбите си

Скъпи приятели,

Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет.

Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти.

Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg