Здравето от А до Я - Сърдечно-съдови
Не зачерквайте говеждото от менюто сиhealth.bg 2012-01-10
![]() Американски учени са установили, че включването в дневното меню на порция крехко говеждо месо води до намаляване на общите количества на вредния холестерол. Резултатите от тестовете с доброволци разкриват, че редовната консумация на говеждо месо намалява нивата на холестерола (LDL) с 10%. Проучването, публикувано в American Journal of Clinical Nutrition, прибавя нови доказателства към теорията, че говеждото месо може да играе положителна роля в диетата за здраво сърце. Приемът на богатото на хранителни вещества червено месо оказва негативно влияние върху рисковите фактори за сърцето, допълват учените от Пенсилвания. бутони за социални мрежи |
Скъпи приятели, Известно е, че първите 7 г. са най-важни в развитието. Точно в 14:29:32 на 14.04. 2007 г. стартирa Health.bg. Ние бяхме сред първите, които осъзнаха силата на специализираната здравна информация в интернет. Светът се развива и през 2014 г. вече Ви предлагаме ново предизвикателство – единствената социална мрежа за лекари, стоматолози, фармацевти и пациенти. Бъдете с нас и на адрес: www.credoweb.bg Последни статии |